BAŞKAN KILIÇ, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

03.05.2019

3 Mayıs Basın Özgürlüğü günü nedeni ile Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda basın mensupları ile buluştu.

“Her basın, her gazeteci özgürdür” diyen Başkan Kılıç, “31 Mart yerel seçimlerin hemen ardından sizlerle buluşmak istemiştik nasip bugüneymiş” dedi.

Seçim sürecine de değinen Başkan Kılıç; “Seçim süreci oldukça yoğun ve yorucu geçti ama bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak ve Bafra’mızı daha da ön plana çıkarmak için çabaladık. 17 ilçenin arasında %55 gibi bir yüzde alarak Samsun’a destek çıktık. Bu arada önümüzde mübarek ramazan ayı olması sebebi ile şimdiden bütün İslam âlemi, hemşerilerimizin ve sizlerin ramazan aynı kutlarım” dedi.

Konuşmadan sonra bir süre gazetecilerle sohbet eden Kılıç, “Sizlerin derdi bizlerin derdidir. Kimin ne sıkıntısı varsa gelsin, elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışırız” ifadelerini kullandı.

Program hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

BAŞKAN KILIÇ, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU