KIRCALI VE KILIÇ ÖRENCİK MAHALLESİNDE

27.02.2019

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, ve Samsun Milletvekili Orhan Kıcalı,ilçe merkezinin yanında dış mahallere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Kırcalı ve Kılıç ziyaret kapsamında İlçenin Örencik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.

Ziyaret Bugün Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı ile ilçe merkezimizde esnaflarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrası akşam ise Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve teşkilat mensupları da katıldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gerçekleştirilen ve proje dâhilinde olan çalışmalarla ilgili Örenciklilere bilgi verdiler.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye başkan Adayı Hamit Kılıç, “Bizleri içtenlikle bağrına basan Örencikli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

KIRCALI VE KILIÇ ÖRENCİK MAHALLESİNDE