ANLAMLI HAFTADA FARKINDALIĞIN ALTINI ÇİZDİK

31.10.2018

Bafra Belediyesi, Kızılay Bafra Şube Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve LÖSEV Bafra Temsilciliği tarafından Lösemi Haftası, Kızılay Haftası ve Organ Bağışı Haftası birlikte kutlanarak anlamlı etkinliklere imza atıldı.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası, Organ Bağışı ve Kızılay Haftası düzenlendi.

Programda konuşma yapan Lösev Bafra İlçe Temsilcisi Erol Korkmaz:‘"Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, LÖSEV’in kardeş okulu ve aynı zamanda LÖSEV gönülleri, hasta çocuklarımız ve yetişkinlerimizle birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda kutlayıp çocuklarımızın yalnız olmadıklarını ve LÖSEV olarak her zaman yanlarında olduğu bilmeleri bizlere mutluluk veriyor." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “Kızılay, Lösemili Çocuklar ve Organ Bağış Haftası nedeni İle Belediye Kültür Merkezimizde düzenlenen anlamlı programda farkındalık adına önemli mesajlar verildiğine inanıyorum. Kan Bağışında, organ bağışında ve lösemi ile mücadele hususunda ilçemizde istenilen ivmenin yakalanmasında verilen mücadeleyi Bafra Belediyesi olarak gönülden destekliyoruz. Üzerimize düşen görevi bu gün olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de devam ettireceğiz. Bu programın hayata geçmesinde yoğun emeği olan Kızılay Bafra Şube Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve LÖSEV Bafra Temsilciliğine, ayrıca desteğini esirgemeyen Atatürk Anadolu Lisesi, Altınkaya Anadolu Lisesi ve Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerine, kan, organ bağışında bulunan ve Lösemili hastalarımıza destek veren tüm bağışçı ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Bafra Belediyesi program sonrasında katılımcılara ikramlarda bulundu.

Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Lösev Samsun ve Bafra İlçe Temsilcisi Erol Korkmaz, Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

ANLAMLI HAFTADA FARKINDALIĞIN ALTINI ÇİZDİK