BİLGİ VE TEKNOLOJİ EVİ, ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ

31.10.2018

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi ve Teknoloji Evi, öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Yaz aylarında Bafralıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri, okulların açılması ile birlikte bu kez de öğrencilerin tercih unsuru oldu.

Dersleri ile ilgili araştırma yapmak, ödevlerinde kaynak bulmak gibi ihtiyaçlarını Bilgi ve Teknoloji Evi'nde gideren öğrenciler gayet memnunlar.

Güvenli bir ortamda çocuklarının teknolojiden istifade etmesinden mutlu olduklarını ifade eden veliler ise verilen hizmetten dolayı Bafra Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bafra Belediyesi, Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri kapalı alanında, kafeterya, okuma salonu gibi bölümlerle hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bilgi ve Teknoloji Evimizde başta öğrencilerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kendilerine sağladığımız imkânları üst düzeyde tutma gayretindeyiz" dedi.

BİLGİ VE TEKNOLOJİ EVİ,ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ.