ASKERİMİZİ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLADIK

18.10.2018

Kahramanmaraş’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Er Selahattin Turan’ın cenazesi Kuşçular Mahallesinde düzenlenen törenin ardından dualarla ebediyete uğurlandı.

İzin dönüşü birliğine teslim olmak üzere Bafra ilçesinden otobüsle yola çıkan Piyade Er Selahattin Turan; Kahramanmaraş’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Piyade Er Selahattin Turan’ın cenazesi Bafra ilçesine bağlı Kuşçular mahallesinde bulunan baba ocağına getirildi.

Terhisine 3 ay kala geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Er Selahattin Turan’ın cenazesi öğle namazına müteakip Kuşçular Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Piyade Er Selahattin Turan için askeri tören düzenlendi.

Piyade Er Selahattin Turan’ın cenaze merasimine; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, STK ve siyasi parti temsilcileri, askeri erkân ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ASKERİMİZİ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLADIK