ÇİM GÖRÜNÜMLÜ KONTEYNIRLAR BAFRA SOKAKLARINDA

15.10.2018

Temizlik hizmetlerini daha kaliteli ve sorunsuz biçimde verebilmek için yatırımlarını sürdüren Bafra Belediyesi, pek çok konteyneri yeşillendirerek daha estetik bir görünüm kazandırdı.

Bafra Belediyesi, ana arter ve nüfusun yoğun olduğu bölgelerde çim görünümlü konteynırlar yerleştirerek çöp toplama hizmetini daha modern hale getirmeyi amaçlıyor.

Yıpranan konteynerleri düzenli olarak yenileriyle değiştiren Bafra Belediyesi, ana arterlerdeki konteynerleri çim görünümlü çerçevelerin içine alarak estetik bir görünüm de kazandırdı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Yeni çim görünümlü Çöp Konteyneri Muhafaza kutularımızla şehrimiz çiçek açıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, görüntü kirliliğinin önüne geçmek için Samsun Büyükşehir Belediyemizden temin edilen Muhafaza Kutularını ana caddelerimize yerleştirmeye başladı. Zamanla ilçemizdeki çöp konteynerlerini aynı güzelliğe kavuşturmaya çalışacağız. Bu anlamda katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin'e de teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle şehrimiz için hep beraberiz.” dedi.

ÇİM GÖRÜNÜMLÜ KONTEYNIRLAR BAFRA SOKAKLARINDA