15.GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİMİZDE COŞKU DORUKTAYDI

13.08.2018

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen 15 Geleneksel Sünnet Şöleni Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesislerinde Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı ile 60 sünnet çocuğunun ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sünnet Programı'nda ilk olarak Sünnet olan çocukların ve ailelerin katılımıyla Bafra Yeni Kent Meydanı'nda toplanılıp; Bafra şehir Turu Konvoyundan sonra sünnet alanı olan Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesisleri' ne gelindi.

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç " Burada 60' a yakın ailemizin çocuklarını Bafra Belediyesi olarak sünnet ettirmenin sevincini ve gururunu hep beraber yaşıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. Onlar da bizim birer evladımız, onlara burada unutamayacakları bir eğlenceli sünnet programı yapmak istedik. Onlar bizlerin geleceği. Eğer onları bu güzel günlerinde mutlu ettiysek ne mutlu bizlere " diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı ise " Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Öncelikle bu anlamlı programı tertip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Konuşmaların ardından sırasıyla Çarşı Camisi İmam Hatibi Abdullah Arslan Kuran – ı Kerim Tilaveti okuduktan sonra İlçe Müftülüğü' nde görev yapan imamların ilahileriyle devam etti.

Kuran – Kerim Tilaveti ve ilahilerden sonra etkinlikte yer alan Bafralı sihirbaz ve illizyonist Erkin Sezgin ,İlizyon gösterileri yaparak sünnet olan çocuklara heyecanlı dakikalar yaşattı.

Sünnet Programı, Samsun AK Parti Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Avukat Orhan Kırcalı, Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’ın Sünnet olan Sünnet Çocuklarına hediye taktim etmelerinin ardından davetlilere yemek ikramı ve hatır fotoğrafları çekimleriyle sona erdi.

15.GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİMİZDE COŞKU DORUKTAYDI