BAŞKAN KILIÇ OYUNU EŞİYLE BİRLİKTE KULLANDI

24.06.2018

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, saat 10.00’da Bafra 30 Ağustos İlkokulu’na eşiyle birlikte gelerek oy kullandı.

Oy kullanma işlemi esnasında basın mensuplarına poz veren Kılıç ve eşi, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunurken, "Sandıktan çıkan her sonuç ülkemiz için faydalı olsun" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eşim Asuman Kılıç hanımefendi ile oyumuzu kullandık. Seçimler için yoğun bir çalışma yaptık. İlçemizin hemen hemen her mahallesine gittik. Duygu ve düşüncelerimizi hemşerilerimizle paylaştık. Milletimizden destek talep ettik. Bugün ise milletimizin karar günüdür. Milletimizin sağduyusuna inanıyor ve vereceği karara saygı duyuyoruz. Sonuçların ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.”

BAŞKAN KILIÇ OYUNU EŞİYLE BİRLİKTE KULLANDI