CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN BAFRA’DA BAĞIŞ KAMPANYASI

07.06.2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili açılan banka hesabına bağış yaptı.

Bafra’da birlikte bankaya gelen partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için açılan banka hesabına bağış yaptı. Katılımda bulunan partililerin her biri sırayla işlem gerçekleştirdiler.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın çağrısıyla partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için banka şubesi önünde saat 11.30'da bir araya geldi. Bağış öncesi bankada işlem gerçekleştiren vatandaşlarla sohbet eden başkanlar, kampanyaya destek istediler. Bağışlarını yapan partililer, banka önünde belediye başkanı Kılıç, ilçe başkanı Semiz ve yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, parlamenter sistemin sona ereceği ve farklı bir dönemin başlayacağı başkanlık seçimleri için az bir zaman kaldığını ifade ederek bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla dün çağrıda bulunduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, teşkilat üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımları nedeni ile mutlu olduklarını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza Yeni Türkiye yolunda maddi ve manevi her türlü desteği vererek Başkan yapacağız. Hemşerilerimizin bu kampanyaya destek verdiklerini biliyorum. İnşallah artarak devam edecektir. Hedefimiz Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi 2023. İnşallah 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkan ve Cumhur İttifakı galip gelecek.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN BAFRA’DA BAĞIŞ KAMPANYASI