BAŞKAN ŞAHİN PROJELERİNDE 1. OLAN M. ULUSAR ANOKULU'NU ZİYARET ETTİ

06.04.2018

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak Anaokulu'nun “Çocuk Kalbimle Şehrim” isimli proje kapsamında düzenlediği yarışmada hazırlamış oldukları "Efsane Şehir Bafra" isimli çalışması ile Samsun 1.si olan Mehmet Ulusar Anaokulu'nu ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, projelerinde birinci seçilen minikleri okullarında ziyaret ederek tebrik etti. Başkan Şahin’i okula yaptığı ziyarette okul müdiresi Saadet Öztürk ağırladı. Başkan Şahin,  okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Okul müdiresi Saadet Öztürk proje hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Bu proje ile çocukların eğlenerek öğrenmesini sağladık. Onlarla Bafra Yöresi halk oyunu oynadık, yöremize ait kelimelerle kelime türetme oyunu oynadık. Bafra’nın tarihi ve doğa güzelliklerini gezdik. Daha birçok yerel etkinliklerde bulunduk. Sadece Bafra’mızı değil çevre ilçelerimizi de ziyaret ettik. Bu geziler sonrası çocuklarımızla birlikte minyatür Bafra çalışması yaptık. Bilgilerinin kalıcı olması için etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Yerinde görerek bilgilendirmek daha kalıcı oluyor. Bu nedenle ben emeği geçenlere ve özellikle de velilerimize teşekkür ediyorum. Ancak burada belediyemize ve Başkanımıza da verdikleri her türlü destekten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.”

Okul idarecileri 1. olan projelerini sergilenmesi için Başkan Şahin’e hediye ettiler.

Başkan Şahin ise her zaman eğitimcileri ve eğitimi desteklediklerini söyleyerek projede başarı sağladıkları için kendilerini tebrik etti.

BAŞKAN ŞAHİN PROJELERİNDE 1. OLAN M. ULUSAR ANOKULUNU ZİYARET ETTİ