BAFRA BELEDİYESİ OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

05.01.2018

Bafra Belediyesi olağan 2018 yılı Ocak ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda taşeron işçilerin belediye bünyesine alınması için kanun gereği Belediye şirketi kurulması kabul edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Taşeron işçilerimizin belediyesi bünyesine alınması ve tüm taşeronlar için yapılan düzenlemeden 1 milyon 21 bin insanımız yararlandı. Bu insan odaklı büyük hizmet için Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, çalışma bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu hanımefendi, Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal, Başbakan yardımcımız Mehmet Şimşek ve tüm bakanlar kurulu üyelerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Biz de işçilerimizin başvurularını alıyoruz. Onları da ziyaret ettim. Hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca meclisimizde gündem maddelerimizi karara bağladık. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BAFRA BELEDİYESİ OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI