BAŞKAN ŞAHİN’DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET

10.12.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediyesi emekli personeli merhum Vedat Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Merhum Şimşek için dualar edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Ayhan Kandazoglu’nu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ile birlikte ziyaret etti. Bafralı işadamı Selami Tarım tarafından Samsun’da kurulan Borel Elektrik firmasının açılış törenine iştirak etti. Başkan Şahin, Türk Eğitim Sendikası’nın tertiplediği öğretmenler arası voleybol turnuvası finalleri ve ödül törenine katıldı. Başkan Şahin, daha sonra emekli belediye personeli Vedat Şimşek’in ailesine taziye ziyareti yaptı. Taziye ziyaretinde Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.  Merhum Şimşek için dualar edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin: “Birçok ziyaret açılış ve programa katıldık. Bafralı İşadamımız Selami Tarım Samsunda önemli bir hizmet yaptı. Açılışına katıldık. Gurur duyduk. Türk Eğitim Sendikasının düzenlediği güzel bir sportif etkinliğin ödül törenine katıldık. Bunlar güzel faaliyetlerdi. Ama hüzünler de hayatımızın içinde var. Belediyeden emekli personelimiz merhum Vedat Şimşek kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhum kardeşimiz Şimşek yarım asırdır tanıdığım arkadaşımdı. Vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Acıları paylaşarak azaltmaya ve mutlulukları paylaşarak çoğaltmaya çalışıyoruz.  Ailemizi ziyarette bulunduk.  Merhum kardeşim için dua ettik. RABBİM kardeşimizin ve cümle geçmişlerimizin mekânları cennet etsin.“ dedi.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET