YENİ ORMAN İŞLETMESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

22.11.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanan Ercüment Sarıca’yı ziyaret etti.

Bafra Orman İşletme önceki Müdürü Ahmet Ulukan’ın Samsun Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Fidanlık Müdürlüğü’ne getirilmesinin ardından Bafra Orman İşletme Müdürlüğü görevine getirilen Ercüment Sarıca’yı Orman İşletme Müdürlüğü’nde ziyaret etti.

Başkan Şahin, Sarıca’ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Şahin, Orman İşletme önceki Müdürü Ahmet Ulukan’ın uyumlu çalışmaları ve ilçeye güzel hizmetleri olduğunu ifade ederek Kastamonu Çatalzeytin Orman İşletme Müdürlüğü’nden Bafra Orman İşletme Müdürlüğü’ne yeni atanan Ercümen Sarıca’nın da ilçeye en iyi şekilde hizmet edeceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Sarıca ise Başkan Şahin’e ziyaretleri ve iyi dilekleri nedeni ile teşekkür ederek görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için azami gayret sarf edeceklerini ifade etti.

YENİ ORMAN İŞLETMESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET