ÜNLÜ SPORCULARLA BAFRA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

29.10.2017

Bafra, Cumhuriyetimizin 94. yılını belediye ve ilçe kaymakamlığının koordinesinde çeşitli etkinliklerle kutladı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Cumhuriyetin 94. yılının heyecan, mutluluk ve coşku içinde kutlanması için pek çok etkinliğin organizasyonunu gerçekleştirdi ve destek verdi. Bafra’da merakla beklenen bir dönemin ünlü futbolcularının maçları yeni şehir stadyumunda gerçekleşti. Trabzon, Samsun ve Bafralı sayısız şöhretli futbolcu ve spor adamı cumhuriyet kutlamalarına destek verdi, gösteri maçları yaptı. Programa Samsun AK Parti milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sporseverler katıldı. Organizasyona katılan futbolcu ve yöneticilere plaket verildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “Öncelikle İstanbul’dan, Trabzon’a, Samsun’dan ülkemizin pek çek şehrine kadar zamanlarını ayırıp davetimize icap eden ülkemizin değerleri futbolcu ve yöneticilerine tek tek teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiler, gurur verdiler. Bu güzel organizasyon ile İnsanlarımız anlamlı bir olaya şahit oldular. Bafra’mızın, Samsunumuzun, Trabzon’umuzun ve ülkemizin önemli değerlerini bir kez daha gördüler, onlarla birlikte oldular. Cumhuriyetimizin 94. yılında böylesine önemli ve anlamlı bir organizasyona emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ünlü futbolcu ve yöneticilerimizin Cumhuriyetimizin 94. yılının coşku içinde kutlanmasında önemli katkıları olmuştur. Bu vesileyle Çanakkale’de, Kurtuluş savaşımızda, terörle mücadelede şehit olmuş Kaptan Galip Kulaksızoğlu, Doktor Ali, Kaleci Hamdi, Mustafa Bey gibi sayısız şehit sporcularımızı rahmetle anıyorum.  Görevleri başında şehit olan Sedat Gezer ve İsmail Kurt hocalarımıza özlemlerimizi ifade ediyorum. Mekânları cennet olsun. Bugün aramızda olmayan Kaptan Lefter, Ümit Çavuş, Erhan Kayar, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Nuri Asan, futbol emekçisi Asım Özkan, Kadir Özcan, Metin Oktay, Lefter Küçükandonyadis, Hakkı Yeten, Süleyman Seba, Gündüz Tekin Onay gibi sayısız tüm sporcularımızı ve teknik adamlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun.” dedi.

ÜNLÜ SPORCULARLA BAFRA’DA CUMHURİYET COŞKUSU