BAŞKAN ŞAHİN: ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE ÖNEM VERDİK

18.10.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede yapılan çevre düzenlemeleri, yeşil alanlar, parklar ve çocuk oyun alanları hakkında bilgiler verdi. Başkan Şahin, ”Çevre, hepimizin ortak alanı ve üzerinde gelecek nesiller ile tüm insanlığın hakkı olan önemli bir konudur. Bu nedenle çevre düzenlemelerine, yeşil alanlara, parklara, ağaçlandırma, çiçek dikimi, bitkilendirme ve dinlenme alanları oluşturmaya çok önem verdik” dedi.

Bafra Belediye Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “11.000 m² alana sahip olan Adnan Menderes Parkımızda restorasyon yaptık. 10.000 m² alana sahip olan Alparslan Türkeş Parkını tamamen yeniledik. Kapalı ve spor alanları oluşturduk. Kafeterya ve restoran kurduk. Fitnes alanları, çevre düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmaları yaptık.  Kauçuk zeminli oyun parklarını hizmete soktuk. Yılın 365 günü halkımıza hizmet edecek hale getirdik. Mahallelerimizde içinde engelliler parkları da olmak üzere 7 adet yeni park kurduk. Tüm parklarımızı yeniden düzenledik. Parklarımızda ki çocuk oyun alanlarının zeminlerini kauçuk zemin yaptık. Mahalle ve köylerimizde 62 adet çocuk oyun grubunu çocuklarımızın hizmetine sunduk. Köylerimizde ki çocuklarımızı oyun grupları ile buluşturduk. Bafra girişinin düzenlendik ve araç parkını halkımızın hizmetine sunduk. Çamlık Mesire Alanını piknik alanı haline getirdik.  Cami ve okul bahçeleri düzenlemeler yaptık.” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN: ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE ÖNEM VERDİK