62. ÇOCUK OYUN GRUBUNU YENİALAN’A KURDUK

15.10.2017

Bafra Belediyesi’nin yeni mahalle olan köylerde kurduğu çocuk oyun grubuna Yenialan Mahallesi eklendi. Yenialan mahallesine yapılan çocuk oyun grubu bitme aşamasında. Çocuklar, çocuk oyun grubunun mahallelerinde de kurulmasını sevinçle karşıladılar.

Bafra Belediyesi Yenialan mahallesiyle birlikte 62. çocuk oyun grubunu da tamamlamasıyla çocukların hizmetine sunmuş olacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın mutluluğu ailelerimizin ve toplumumuzun da mutluluğudur. Tüm çocuklarımızın mutlu olmasını hepimiz istiyoruz. Hedefimiz 138 mahallemizde de çocuklarımızın eğlencesi vakit geçireceği çocuk oyun grupları kurmaktır. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

62. ÇOCUK OYUN GRUBUNU YENİALAN’A KURDUK