ŞEHİDİMİZ UZM. ONB. ŞAHAN SEZER ÇETİNKAYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

13.08.2017

Batman'da teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen askerlerimizden hemşerimiz Uzman Onbaşı Şahan Sezer, Bafra Çetinkaya Mahallemizde son yolculuğuna uğurlandı.

Batman'ın Kozluk ilçesi Gümüşörgü Karakolu ile Sason ilçesi Kilimli köyü kırsalında operasyona giden askeri konvoya düzenlenen EYP'li saldırıda 2 asker şehit olmuştu. İki şehitten biri olan ilçemiz nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Şahan Sezer (23), bugün son yolculuğuna uğurlandı. Evinde helallik alınmasının ardından şehidin naaşı Çetinkaya Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Uzman Onbaşı Çetinkaya Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Batman'dan silah arkadaşları da katıldı. Cenaze defin işleminin ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, şehit ailesine Türk Bayrağını teslim ederek taziyelerini iletti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de burada bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Görevini Batman’da yapan Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer evladımızı bugün ebedi istirahatgahına uğurladık. Binlerce kişi törene katılarak şehidimizi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şehidimizin annesi Emine hanıma babası Hasan kardeşime, kardeşlerine, tüm yakınlarına ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Biz bu vatanı güvenlik güçlerimize vatanperver insanlarımıza şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer evladımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.”

ŞEHİDİMİZ UZM. ONB. ŞAHAN SEZER ÇETİNKAYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ