BAŞKAN ŞAHİN: BAFRA HERGÜN OLİMPİYAT HEYECANI YAŞAYACAK

11.07.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da düzenlenecek dünyanın 3. büyük spor organizasyonu olan 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarından Bafra’nın ve Bafralıların yüz akı ile çıkacağını söyleyerek hemşerilerinin her gün olimpiyat heyecanı yaşayacağını açıkladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “18-30 Temmuz arasında Samsun ve Bafra’nın da içinde bulunduğu ilçelerimizde dünyanın 3. büyük spor organizasyonu olan 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları yapılacaktır. Bafra ilçemizde ise badminton, futbol ve atıcılık branşlarında yarışmalar düzenlenecektir. Yarışmalar yeni şehir stadımız, atıcılık poligonumuz ve yeni kapalı spor salonumuzda yapılacaktır. Olimpiyatlara 109 ülkeden 5.000’den fazla sporcu katılacak olup, ilçemizde de 18 Temmuzdan itibaren 30 Temmuza kadar olimpiyat süresince her gün sabah 10.00’dan başlayarak 22.30’a kadar yarışmalar olacaktır. Bu süre içinde ilçemize binlerce sporcu ve yabancı seyirci gelecektir. Yarışmaların yapılacağı tesislere ücretsiz araçlar servis yapacaktır. Hemşerilerimizin olimpiyat heyecanı yaşamalarına, müsabakaları seyretmelerine katkı yapacağız.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı:  “Olimpiyatlar ülkemizin ve Samsunumuzun tanıtımı kadar Bafra ilçemizin de dünyaya tanıtımına önemli katkı yapacaktır. Binlerce sporcu ve seyirci ilçemize gelecektir. Bafralı hemşerilerimiz insanımızın misafirperverliğini, gülen yüzünü, spora olan tutkusunu dünyaya gösterecektir. Bafra’mız bir örnek olacak ve olimpiyat şehri olduğumuzu dünyaya göstereceğiz. Tüm bunlar Bafra’nın imajına olumlu katkı yapacaktır. Bu anlamda Bafra her yönüyle olimpiyatlardan alnının akıyla çıkacaktır.  Bu olimpiyatların Samsunumuzda yapılmasına katkı veren, ilçemize spor tesisleri kazandıran ve Bafra’mızda olimpiyat heyecanı yaşatan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum. Olimpiyat komitesine ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum.”

BAŞKAN ŞAHİN: BAFRA HERGÜN OLİMPİYAT HEYECANI YAŞAYACAK