BAFRA BELEDİYESİ OTO PAZARI BÜYÜK PAZAR OTOPARKINA TAŞINDI

01.06.2017

Bafra Belediyesi Oto pazarı yeni yerine taşındı.

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde açılan oto pazarlarını tek merkezde toplamak ve bu şekilde dağınıklığı önlemek için Bafra Belediyesi tarafında asfalt şantiyesi olarak bilinen yerde kurulan oto pazarı, ilçeye yapılacak olan hayırlı bir hizmet için yeni bir alana taşınıyor.

Bugüne kadar eski asfalt şantiyesi mıntıkasında kurulan oto pazarı, Kızılırmak Sedde Projesinin başlayacak olması nedeniyle Büyük Pazarın yanında yer alan oto parka alındı. Oto pazarı artık burada hizmet verecek.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “İlçemiz için tarihi bir proje olan Kızılırmak Sedde Projemiz başlamıştır. Bu projemizin yapılacağı alanın bir bölümünde oto pazarı halkımıza hizmet vermekteydi. Oto pazarımızı buradan Büyük Pazar yanında ki oto parkımıza taşıdık. İlçemizin çeşitli yerlerinde kurulan oto pazarlarını tek merkezde toplamak için kurduğumuz oto pazarı artık Büyük Pazar Oto Parkımızın içinde hizmet vermektedir. Bu vesileyle hemşerilerime bu değişikliği de duyurmuş oluyorum. Vatandaşlarımızın araba satışları için artık buraya giderek bu alanı kullanmalarını rica ederim.”

BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR
BAFRA BELEDİYESİ OTO PAZARI BÜYÜK PAZAR OTOPARKINA TAŞINDI