BAŞKAN ŞAHİN, MAKEDONYALILARA BAFRA KUŞ CENNETİNİ GEZDİRDİ

25.05.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Türkiye içinden ve dışından gelen yerli ve yabancı misafirlere ilgilenmeye, Bafra’yı tanıtmaya devam ediyor.

Başkan Şahin geçtiğimiz günlerde 100 basın mensubunu Bafra’da ağırlamıştı. Başkan Şahin, son olarak Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın da katıldığı programda Kosova Halk Oyunları ekibi ile Makedonya siyasi partilerinden TDP Genel Sekreteri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Müsteşarı Genel Sekreteri Enver Hüseyin, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, TDP Genel Başkan Yardımcısı Üsküp Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gönül Bayraktar, Balkan Türkleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş’ın katılımlarıyla Bafra’ya gelen misafirleri ağırladı. Başkan Şahin Makedonyalı misafirlere Kuş Cenneti’ni, baraj göllerini gezdirdi. Onurlarına yemek verdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra’mıza yurt içinden ve dışından gelen misafirlerimize en yüksek ilgiyi göstermekteyiz. Son olarak Makedonya Merkez Jupa ve Üsküp’ten gelem misafirlerimizi ilçemizde ağırladık. Jupa bizim için tarihi bir değerdir. Manevi bir anlamı da bulunmaktadır. Jupa büyük önder Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’nin şehridir. Balkan Coğrafyası bizim bir parçamızdır. Dini, tarihi, milli ve kültürel ortak değerlerimizin yaşadığı bir coğrafyadır. Bu nedenle çok sık ve güzel temaslarımız olmaktadır. Bu kapsamda ilçemize gelen misafirlerimize Bafra Kuş Cenneti’ni ve baraj göllerimizi gezdirdik. Çok memnun oldular. Ayrıca Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı Beyin katılımlarıyla Kosova Halk oyunları ekiplerini de ilçemizde ağırladık. Tüm bunlar ilçemizin tanıtımına büyük katkı yapmaktadır. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

BAŞKAN ŞAHİN, MAKEDONYALILARA BAFRA KUŞ CENNETİNİ GEZDİRDİ