BAŞKAN ŞAHİN CUMHURBAŞKANI GENEL SEKRETERİ İLE GÖRÜŞTÜ

03.05.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ile görüştü. Görüşmede bir önceki dönem HSYK Başkan Vekili ve Yargıtay 6. Ceza Daire Başkanı Bafralı Celal Altunkaynak da bulundu. Başkan Şahin Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga’ya, Bafra ilçesinin problemlerini ve projelerini aktardı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara’da yaptığı ziyaret hakkında şu bilgileri verdi: “Bafra ülkemizin önemli şehirlerinden biridir ve çok değerli insanlar yetiştirmiştir. Biz hepimiz, “Bafra olarak büyük bir aileyiz” anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlayışımıza hem Bafra’da ki hemşerilerimiz hem de dışarıda ki tüm Bafralılarımız katkı yaparak katılmaktadır. Her platformda ilçemize yeni değerler katmak için gayret ediyoruz. Projelerimiz yerel imkânları aşan projelerdir. Bu nedenle iş birliği ve destekler gerektirmektedir. Bunları hayata geçirmek için çok sık olarak Ankara’ya gitmekte ve görüşmeler yapmaktayız. Bu gidişimizde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga Bey ile görüşmede bulunduk. Başka temaslarımızda oldu. Genel sekreterimizi ziyaretimizde HSYK bir önceki dönem başkan vekilimiz Yargıtay 6. ceza dairesi başkanımız Celal Altunkaynak bey de bizimle oldu. Yanımızda ve destek oldu. Cumhurbaşkanı Genel Sekreterimiz Fahri Kasırga Beye Bafra’mızı ve problemlerimizi anlattık. İlçemizde düşündüğümüz projeleri aktardık. Önceden planlanmış ve programa alınmış çok güzel ve faydalı bir görüşme oldu.  Genel sekreterimiz Kasırga ve hemşerimiz Altunkaynak’a çok teşekkür ediyorum.”

BAŞKAN ŞAHİN CUMHURBAŞKANI GENEL SEKRETERİ İLE GÖRÜŞTÜ