BAŞKAN ŞAHİN SANDIKLARI ZİYARET ETTİ

16.04.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven sandıkları gezdi. Sandıklarda görevlilere kolay gelsin dileklerini sundular.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada unları söyledi: Bugün sandıklarda görev yapan insanlarımız demokrasimize önemli bir katkı yapmaktadır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılması için çalışana, tüm güvenlik görevlilerimize, ilçe seçim kurulu başkanımız ve tüm görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde güçlü bir demokrasi geleneği bulunmaktadır. İnşallah bu gelenek daha ileriye taşınacaktır. Milletimiz demokratik tercihlerini belirlemek için sandıklara giderek oy vermektedir. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bakanımız, genel başkan yardımcımız, Samsun milletvekilimiz Orhan Kırcalı, milletvekillerimiz il başkanımız ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven, Kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, mahalle başkanlarımız ve tüm AK Parti ailesi olarak yoğun bir çalışma yürüttük. İlimiz karış karış gezildi. Fikirlerimizi milletimizle doğru bir şekilde paylaştık. Milletimizin destek vereceğine inancım tamdır.

BAŞKAN ŞAHİN SANDIKLARI ZİYARET ETTİ