MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU DUALARLA YÂD EDİLDİ

31.03.2017

2009 yılında kaybettiğimiz BBP kurucu lideri ve Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Bafra Çarşı camiinde Regaip Kandili akşamı dualarla yad edildi. Merhum Yazıcıoğlu için Ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit Şerif okundu. Her yıl olduğu gibi bu yılda Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin anma programına katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin program sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Merhum Muhsin Yazıcıoğlu milletimizin ve hepimizin gönlünde çok önemli ve saygın bir yeri bulunmaktadır. Her zaman kalbimizde ve aklımızda olup duamızı etmekteyiz. Milletimiz kendi değerlerine sahip çıkan, dürüst, devletini ve milletini çıkan her lidere sahip çıkmış ve bunu göstermiştir. Yakından tanımaktan gurur duyduğum merhum Muhsin Yazıcıoğlu’da bu yüksek özelliklerin insanıydı. Hiçbir zaman unutulmayacaktır. Her yıl düzenlenen programlara katılmaktayız. Dualar etmekteyiz. Bu gecede bir kez daha katıldık. Mübarek Regaip Kandili akşamı yad ettik. RABBİM mekânını cennet eylesin.

MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU DUALARLA YÂD EDİLDİ