BAŞKAN ŞAHİN: “EVET” GELECEK NESİLLERİMİZ İÇİNDİR

27.03.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Bafra’yı ziyaret etti. Karaaslan Bafra ilçe başkanlığı ziyaretinden sonra öğretmenevinde parti mensuplarıyla beraber oldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Genel Başkan yardımcımız ve Samsun milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ı ilçe Başkanlığımız ile Bafra’mızda karşılamak ve ağırlamaktan mutluluk duyduk. Teşkilat mensuplarımızla bir kez daha bir araya geldik. Genel Başkan yardımcımız 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bizler 16 Nisanda yapılacak referandumda milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Bu anayasa değişiklikleri ile sivil önemli bir adım atılıyor. Gelecekte önümüze çıkacak olan problemler bugünden çözüme kavuşturuluyor. “

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü:  “Anayasalar dünyadaki gelişmelere ve toplumların ihtiyaçlarına göre elbette değişikliğe uğrayabilir. Bu normaldir. Dünyanın gerisinde kalamayız. 1982 anayasası askeri bir anayasa olup aradan 35 yıl geçmiştir. Ülkemizin gerçekleri ışığında ve gelecek nesillerimiz için bir değişim gerekiyordu. 18 madde değişikliği ile hem sivil hem de geleceğimiz için önemli bir adım atılmıştır. Bu değişikliklerden ülkemiz ve milletimiz kazançlı çıkacaktır. 28 Mart Salı günü saat 15.00’de Cumhurbaşkanımız Samsunumuzda olacak ve geniş açıklamalar yapacaktır. Biz 16 Nisan’da ülkemizde ve Samsunumuzda güçlü bir EVET’in çıkacağına inanıyoruz.”

BAŞKAN ŞAHİN: “EVET” GELECEK NESİLLERİMİZ İÇİNDİR