ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK VERİLDİ

19.03.2017

Bafra’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü nedeniyle, Bafra Belediyesi ve Bafra Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi Aileleri onuruna bir yemek programı düzenledi.

Başkan Şahin, gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Yemeğe Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin’in eşleri, daire müdürleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Bafra Öğretmen2vi’nde gerçekleştirilen yemek programında birer konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, gösterdikleri fedakârlıklarla yedi düvele ders veren şehitlere minnet ve şükran duygularını ileterek ailelerine başsağlığı diledi. Diğer yandan vefat eden gazilere Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, hayatta olanlarına ise sağlıklı ömürler dilediler.

Konuşmasında “Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, her zaman onların yanında olmak boynumuzun borcudur” diyen Başkan Şahin, bütün şehit ve gazi yakınlarını saygıyla selamladı.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK VERİLDİ