HALİL MUTLU’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

23.03.2017

Eski Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i başkanlık makamında ziyaret etti. Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 100 büyük Türk “Dünden Bugüne” projesi kapsamında Bafra’da öğrencilerle buluştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Bafra Kelikler Ortaokulu’nun davetlisi olarak Bafra’ya gelen Milli Halterci Halil Mutlu, okul müdürü Nihat Özcan ile birlikte Başkan Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette spor ve sporculuk hakkında sohbette bulunuldu.

,Belediye Başkanı Şahin, Milli Halterci Mutlu’ya ilçeyi tanıtıcı bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda ise üzerinde Bafra’yı temsil eden kabartmaların bulunduğu plaket takdim ederek ziyareti nedeni ile kendisine teşekkür etti.

HALİL MUTLU’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET