BAŞKAN ŞAHİN: TARİHİMİZ ZAFERLER VE ŞEHİTLER TARİHİDİR

19.03.2017

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı ve şehitleri anma günü dolayısıyla Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve şehit yakınları, Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin’i başkanlık makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’te bulundu.

Ziyaret sonrasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle böylesine anlamlı bir günde anlamlı bir derneğimizin başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden çok duygulandım. Bu nazik davranışlarına teşekkür ediyorum. Her zaman beraberdik. Bugün de bir ve beraber olduk.  Tarihimiz bize önemli sorumluluklar yüklemektedir. Çünkü milletimizin tarihi zaferler ve şehitler tarihidir. Tarihte ecdadımız canlarını feda ederek ellerinden geleni yapmışlar, vatanımızı ve bağımsızlığımızı korumak için şehit olmuşlardır. Bugünde askerimiz, polisimiz ve vatandaşlarımız vatanımız için canlarını feda ederek şehit olmaktadırlar. Dün Çanakkale’de, Sakarya’da, bugün el-Bab’da, Hakkâri’de vatanın her karış toprağında vatanımız, al bayrağımız için şehit olmaktadır. Kısacası Çanakkale savaşı bitmemiştir. Büyük Atatürk liderliğinde kazandığımız Kurtuluş Savaşımızı hazmedemeyenler, bağımsızlığımızı elimizden almak isteyenler ve Sevr sevdalıları her fırsatta devletimize ve milletimize yönelik saldırılarını sürdürmektedirler. Bu saldırlar PKK, DEAŞ, PYD, FETÖ olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunları yok ettiğimizde başka maskelerle yine karşımıza çıkacaklardır. Bu nedenle her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Güçlü olmalıyız. 18 Mart tarihi Çanakkale Zaferi ve şehitlerimizi anma günüdür. Her günümüzü bu anlamlı gün olarak bilmeli bu şuur içinde olmalı ve bunu sonsuza kadar her nesile taşımalıyız.”

BAŞKAN ŞAHİN: TARİHİMİZ ZAFERLER VE ŞEHİTLER TARİHİDİR