BAŞKAN ŞAHİN AK PARTİ KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

16.03.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, anayasa değişikliği referandum çalışmalarını yürüten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk, Yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti gönüllülerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi ve teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “AK Parti Bafra Kadın Kollarımız AK Parti ailemizin en önemli teşkilatlarından biridir. Önemli gün ve haftaların kutlanması ve sosyal sorumluluk projeleri gibi çok önemli etkinlikler düzenlemektedirler. Her seçimde fedakârca çalışmaktadırlar. Bu etkinlik ve çalışmalar AK Parti ilçe başkanlığımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, yönetim kurullarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz, delegelerimiz, üyelerimiz ve seçim koordinasyon merkezlerimiz tarafından başarıyla yürütülmektedir. Bu çalışmalara hükümet üyelerimiz ve genel merkez yöneticilerimiz, bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, il başkanlığımız ve eski yöneticilerimizde her zaman katkı yapmaktadır. Bu birlik, beraberlik, disiplin, fedakârlık ve çalışkanlık ile başarılar gelmektedir. Bugünde AK Parti Bafra İlçe Kadın kolları başkanımız Nurten Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve bayan kardeşlerimizi ilçe binamızda ziyaret ederek bu duygu düşüncelerim ile teşekkürlerimi ilettim.”

BAŞKAN ŞAHİN AK PARTİ KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ