BAŞKAN ŞAHİN YEŞİLAY’I UNUTMADI

07.03.2017

1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası münasebeti ile Bafra Cumhuriyet Meydanı Hükümet Konağı önünde Yeşilay Haftasına dikkat çekmek amaçlı kurulan çadır etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliği, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret etti. Başkan Şahin’in ziyareti sırasında Yeşilay Bafra ilçe temsilcisi Hasan Şirin’de bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1- 7 Mart Yeşilay Haftası olarak kutlanmakta. Bu münasebetle Yeşilay Bafra temsilciliğimizin yaptığı anlamlı etkinliğe katıldık. Bafra temsilcisi Hasan Şirin’i duyarlılığı ve mücadelesi için tebrik ediyorum. Günümüzde Yeşilay ve faaliyetleri çok daha büyük anlam ve önem kazanmıştır. Tüm dünyada sigara ve tütün, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı büyük bir toplumsal sorun haline gelmiştir. Bu bağımlılıklar insan hayatını ve aileleri perişan ediyor, toplumun huzurunu bozuyor. Yeşilay buna farkındalık göstermek için önemli bir misyon yürütüyor. Hep beraber Yeşilay’a destek vermeliyiz. Bu destek çocuğumuz içindir, ailemiz, geleceğimiz, huzur ve mutluğumuz içindir.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Bir yılda dünyada 5 milyon ülkemizde ise 110.000 kişi sigara kullanmaktan dolayı hayatını kaybetmektedir. Alkol ve uyuşturucu kullanımında da bu sayılar aynı şekildedir ve hızla artmaktadır. Bu bağımlılıklardan dolayı yüzbinlerce insan başta kanser olmak üzere çeşitli hastalıklara yakalanmaktadır. Bu rakamlar ürkütücüdür. Tüm imkânlarımızla her türlü bağımlılığa karşı mücadele etmeli. Gençlerimize ve geleceğimize sahip çıkmalıyız.”

BAŞKAN ŞAHİN YEŞİLAY’I UNUTMADI