BAŞKAN ŞAHİN’E YOĞUN İLGİ

23.02.2017

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in her hafta Perşembe günleri düzenlediği halk günlerine yoğun ilgi devam ediyor.

Başkan Şahin’i her meslek grubu ve her yaştan vatandaşlar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler ziyaret ediyor. Başkan Şahin, tüm vatandaşları ilgi ile karşılıyor, dertlerine çözüm üretiyor, yapılması gerekenler konusunda ilgili müdürlere ise talimatlar veriyor. Son yapılan halk gününde ise yoğun vatandaş ziyaretinin yanında Bafra Anadolu Lisesi öğrenci konseyi öğrencileri Başkan Zihni Şahin’i ziyaret ederek, yapacakları sanatsal etkinlik için destek istedi. Başkan Şahin, öğrencileri güzel düşünceleri için tebrik ederek her türlü desteği vereceğini belirterek, konu ile ilgili kültür müdürlüğüne talimat verdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, halk günleri ile yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Haftada bir gün halk günü yapıyoruz. Ama bizim halkımızla beraberiz sadece bir günle sınırlı değil. Haftanın her günü halkımızla beraberiz. Cenazelerde acıları paylaşıyor, düğün ve nişanlarda mutluluklarına ortak oluyoruz. Muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz. Esnaf ve hasta ziyaretlerimizi yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız, dernek ve odalarımızla beraberiz. İlk günden beri, “Biz, Bafra Olarak Büyük Bir Aileyiz” anlayışı ile hareket ediyorum. Sadece halkımızla değil, meclis üyelerimiz, il ve ilçe başkanımız, milletvekillerimiz, bakanımız, valimiz, büyük şehir belediye başkanımız, kaymakamımız, ilçe protokolümüz ile uyum ve koordine içindeyiz. Benim önceliğim Bafra’mızın ve insanlarımızın birlik ve beraberliğidir. Bu birlik ve beraberlik ile büyük bir aileyiz anlayışını birleştiriyoruz.”

BAŞKAN ŞAHİN’E YOĞUN İLGİ