GÖLCÜK SAMSUNLULAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'E DAVET

08.02.2017

Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Şahin, derneğin düzenlediği Şehitleri Anma ve Tirit Gecesi’ne davet edildi.

Dernek Başkanı Reşat Akın’ın ziyaretinde dernek üyeleri Selim Kargı, Muttalip Bülbül ve Mehmet Donbay’da hazır bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Akın programın davetiyesini Başkan Şahin’e vererek davette bulundu. Akın, 26 Şubat tarihinde Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek program için çalışmaların yoğun bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Hemşerilerin birlikteliğini sağlayan bu gibi organizasyonların önemine vurgu yapan Başkan Şahin ise, her fırsatta Samsun dışındaki dernekleri ziyaret ettiğini belirterek her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade etti. Güzel buluşmaların yaşandığını söyleyen Başkan Şahin şunları ifade etti; “Hemşerilerimizle buluşup hasret gideriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak ilçemiz ve ilimize nasıl katkı sağlarız diyerek gerçekleştirdiğimiz sohbetlerimizde fikir alış-verişinde bulunma imkânı da sağlıyor. Özellikle gurbette yaşayan hemşerilerimiz hem de bizler tazeleniyoruz”.

GÖLCÜK SAMSUNLULAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'E DAVET