İLÇE MÜFTÜMÜZ ÇİÇEK’TEN VEDA ZİYARETİ

04.01.2017

Mardin Müftülüğü görevine getirilen Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçe müftümüz ile son derece uyumlu ve istişare içerisinde çalıştık. Müftümüz ilçemizde sivil toplum kuruluşlarımızın ve belediyemizin düzenlediği sosyal, kültürel, sanatsal, yerel, milli ve manevi değerlere hizmet eden, hemen hemen her etkinliği ve programa katıldı. Müftülük bünyemizde güzel faaliyetlere öncülük etti. Kendisine hizmetleri ve ilçemize kattığı değerler için çok teşekkür ediyorum. Müftümüz ilçe müftülüğünden ülkemizin 30 büyük şehrinden biri olan Mardin’imize il müftüsü olarak atanmıştır. Mardin, pek çok dinin mensubunu barındıran ve bu dinlerin mabetlerinin olduğu bir şehirdir. Müftümüzün burada da görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum.”

Mardin Büyük şehir il Müftülüğüne atanan İsmail Çiçek ise ziyaret sırasında şunları söyledi: “Tayinimiz nedeniyle veda ziyaretlerimize başladım. Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin’i ziyaret ederek vedalaştık. Başkanımıza tüm katkıları, vefalı davranışları, saygın ilişkileri için şahsım ve diyanet camiası adına çok teşekkür ediyorum. Başkanımızla her zaman ahenk içinde, yardımlaşarak bir ve beraber olduk. Başkanımızın şahsında tüm Bafralılara bir kez daha teşekkür ediyorum.”

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek’in Başkan Şahin’i ziyareti esnasında Şube Müdür Şafak Çatal’da hazır bulundu.

Okunma Sayısı : 1914

İLÇE MÜFTÜMÜZ ÇİÇEK’TEN VEDA ZİYARETİ