CEMAL SAFİ BAFRA SANAT GECESİ’NE KONUK OLDU

09.12.2016

Belediyemiz tarafından organize edilen ve Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Sanat Gecesi’nde Şiir Dinletisi ve Türk Sanat Müziği Konseri icra edildi.

Programa Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Ünlü şair ve söz yazarı Cemal Safi'nin onur konuğu olduğu gecede Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Şef Faruk Tokgözol eşliğinde Cemal Safi'nin değişik sanatçılar tarafından bestelenmiş unutulmaz eserlerini seslendirdi. Gecede duygu dolu anlar yaşandı. Günün anısına Cemal Safi’ye Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından plaket ve çiçek verildi.

Geceye renk kattığı için Cemal Safi'ye teşekkür eden Başkan Şahin, “150 tane bestelenmiş şiirinin olması bir Samsunlu olarak bizi onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Orhan Gencebay, Orhan Hakalmaz, Yıldırım Bekçi gibi hemşehrilerimizin yıldızlaşması bizleri de son derece onurlandırıyor” dedi.

Başkan Şahin ayrıca Cemal Safi'den Bafra isimli şiir yazmasını istedi.

CEMAL SAFİ BAFRA SANAT GECESİ’NE KONUK OLDU