ŞEHİT ERDAL BOLAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

25.11.2016

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat, Alaçam’da son yolculuğuna uğurlandı.

Alaçam Şadibey Camii'nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Geçlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Sedat Bulut, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, ilçe belediye başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, kaymakamlar, kurum amirleri ile şehidin yakınları katıldı.

Cenaze namazında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan şehidin kardeşi Sadık Emre Bolat'ın elini tutarak destek oldu. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı top arabasına kondu. Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat, Alaçam Kadıköy Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

ŞEHİT ERDAL BOLAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI