DEKAN ZEYBEK'TEN İADE-İ ZİYARET

16.11.2016

Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, beraberinde Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seyfullah Gül ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

Bir süre önce Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, iade-i ziyaretlere başladı. Bu kapsamda Başkan Şahin’e ziyarette bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Zeybek, Eylül ayı sonu itibarıyla göreve başladığını belirterek hep birlikte güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. Turizm Fakültesi’nin Bafra için iyi bir kazanım olduğunu belirten Zeybek, kazanımların daha da artmasını sağlamak için el birliğiyle çalışmak gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ziyaret nedeni ile memnun olduğunu belirterek; “Bafra’mız için her zaman ve hep birlikte ortak aklı kullanarak çalışmalarımız yürütmeye, istişareler yapmaya devam ediyoruz. O nedenle ilçemiz için Dekanımız Sayın Zeybek gibi bir değerli bilim adamımızla da çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Şahin, Dekan Zeybek’i sohbet esnasında Bafra Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

DEKAN ZEYBEK'TEN İADE-İ ZİYARET