29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

28.10.2016

Cumhuriyet´in 93´üncü yıl dönümü kutlamaları Bafra’da coşkuyla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeni Kent Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu. Çelenk sunma törenine Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire müdürleri, okul müdürleri, askeri erkan ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu ve Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla tören sona erdi.

Kutlamalar 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da kaymakamlıkta tebriklerin kabulünün ardından Yeni Kent Meydanı’nda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile devam edecek. Akşam saat 18.30'da yapılacak olan bayrak yürüyüşü Bafra Anadolu Lisesi’nin önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU