BAFRA KARMA VE MEDİKAL OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

18.10.2016

Bafra Karma ve Medikal Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Samsun Valisi İbrahim Şahin başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali İbrahim’in yanı sıra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyeleri katıldı.

Medikal Organize Sanayi ile ilgili gelişmelerin ele alındığı toplantıda Medikal Organize Sanayi Bölgesi'nin 2. etabının hükümet tarafından 2017 yılı yatırım programına alınması ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. 3 aylık denetim raporu okundu.

Toplantıda Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne Organize Sanayi Bölgesi Mali Müşaviri Recai Akçer getirildi.

BAFRA KARMA VE MEDİKAL OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI