BAŞKAN ŞAHİN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

20.09.2016

Bafra’da “İlköğretim Haftası" İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Törene AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptığı konuşmada, öğrencilere ve velilere uyarılarda bulundu. Katipoğlu, eğitimcilere de yeni ders yılında başarılar diledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da yaptığı konuşmada, "Eğitim öğretim, okul bir insanın hayat standartlarını yükseltmeye yönelik veya meslek edinip kazanıldığı yerler değildir. Okul insanı birer olarak yetiştiren, insanın sorumluluklarını ve vazifelerinin en iyi şekilde öğretilen yerlerdir.” diye konuştu.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından 8. sınıf öğrencilerinin, okula yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerine “Okula hoş geldiniz” çiçeği vermesiyle tören sona erdi.

Başkan Şahin törenden sonra yaptığı açıklamada “Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim çağlarından itibaren öz güvenli, donanımlı, demokrasiye inanan ve bağlı, milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelidir. Bu anlayış geleceğimizin de teminatı olacaktır.” Dedi.

Başkan Şahin, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı ve başarılı olması dileğinde bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI