BAŞKAN ŞAHİN, REKTÖR BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

02.09.2016

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Göksel Başar ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Ağustos'ta OMÜ'ye rektör olarak atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç'e tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, göstermiş oldukları nezaketten ötürü kendilerine teşekkür etti.

Başkan Zihni Şahin daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ı da ziyaret ederek tebrik etti.

BAŞKAN ŞAHİN, REKTÖR BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU