BAŞKAN ŞAHİN: MİLLETİMİZ NİCE HAİNLERİ TOPRAĞA GÖMMÜŞTÜR

08.08.2016

15 Temmuz FETÖ ihanetinin ilk anından itibaren meydanlarda olan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “15 Temmuz gecesinin ilk anından itibaren milletimizle birlikte olduk. Tanklar gelse hep birlikte üzerine çıkmaya hazırdık. Uçaklar, helikopterler üzerimize bomba ve kurşun yağdırsa hep birlikte şehit olmaya hazırdık. Hep birlikte hiçbir şeyden korkmadık. Kenetlendik, birlik olduk, sarsılmaz bir iman ve inançla: Vatan bölünmez bayrak inmez dedik. Demokrasiyi yıktırmayız, ezan susmaz dedik. Millet iradesine, seçilmiş hükümetimize, demokrasiye, cumhurbaşkanımıza, gazi meclisimize her karış toprağımıza sahip çıktık. Demokrasimize, vatanımıza, bayrağımıza, kardeşliğimize, milli irademize, geleceğimize, birlik ve beraberliğimize karşı olan kim olursa olsun yıkar geçer ve hesabını da sorarız. Bu asil ve kahraman millet nice hainleri toprağa gömmüştür bundan sonrada gömecektir. Bunu bir kez daha canı pahasına göstermiştir.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “15 Temmuz FETÖ ihanetinin ilk anından itibaren Bafra’mızda ve ülkemizin her yerinde ellerinde seccadeleriyle dillerinde zikirleriyle meydanlara gelen yürümekte zorlanan dayandıkları değneklere aldırış etmeyen ak saçlı, aksakallı büyüklerimiz vardı.  Günümüzün Nene Hatunları, Kara Fatmaları olan hanım kardeşlerim, teyzelerim, annelerim vardı.  Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet ve Türk milleti esir olmaz diyen gençlerimiz vardı.  Kısacası kundaktaki bebekten her kesime kadar insanımız meydanlarda bir beraber oldu.  Bu birlik ve beraberlik 7 Ağustos Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler mitingi ile taçlandırılmıştır. Tüm hemşerilerime ve aziz milletimize bir kez daha teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygılarımla anıyorum.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Demokrasiyi ağzından düşürmeyen Avrupa ve Amerika ülkemizi yalnız bırakmış, güçlü bir duruş göstermemiştir. Bu bir çifte standarttır.  Bunu hiçbir zaman izah edemeyeceklerdir. Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımızın talimatlarıyla demokrasi nöbetlerimiz Çarşamba günü akşamına kadar devam edecektir. “

BAŞKAN ŞAHİN: MİLLETİMİZ NİCE HAİNLERİ TOPRAĞA GÖMMÜŞTÜR