MİLLETİMİZ, DARBEYE KARŞI TEK YÜREK OLDU

07.08.2016

Cumhurbaşkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin Samsun ayağında vatandaşlar meydana sığmadı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen miting, Türkiye’nin bütün il meydanlarında yapılırken, Samsun’da Cumhuriyet Meydanı tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Büyük bir coşku ile meydanları dolduran vatandaşlar, ellerine aldıkları al bayraklarla, demokrasi ve milli iradeye sahip çıktılar.

Miting, protokol konuşmalarıyla başladı. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden bahsedilen konuşmalarda kardeşlik fotoğrafının oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkür edildi.

Mitinge ayrıca Samsun Garnizon Komutan Vekili Tabip Albay Emin Karatay, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve tüm ilçe belediye başkanları, il ve ilçelerden siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları ve bürokratlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Samsun Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalık, İstanbul Yenikapı’da ki Mitingin başlaması ile bağlanılan canlı yayını pür dikkat izledi.

MİLLETİMİZ, DARBEYE KARŞI TEK YÜREK OLDU